Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Moppen - schuine moppen
Moppen
Schuine moppen fabriek [spreek je moerstaal.nl]. leuke moppen
http://moppen.notmail.nl
Tripod
Tripod - succeed online - excellent web hosting, domains, e-mail and an easy website builder tool. tripod offers excellent web hosting, domains, email, and an easy website builder tool for an affordable price. fast, easy, and powerful... succeed online!
http://www.tripod.lycos.com
Gerelateerd
 • Jaap Bijmolt stopt met moppen tappen op Radio Noord
  RTV Noord. Altijd op Noord.
 • Barbara Dex: "Ik word niet vaak herkend"
  CittA Kempen trekt met Barbara Dex op een persoonlijke tocht door de regio.
 • Moppen uit de kroeg
  De leukste moppen hoor je van vrienden. Gezellig, met vrienden onder elkaar lachen om flauwe, pittige of grappige moppen.
 • Nederlanders overstelpen inlichtingendienst met flauwe mop..
  Het initiatief van de Nederlandse inlichtingendienst AIVD om via de microblogsite Twitter een spreekuur te houden, heeft deze namiddag maar weinig ernstige…
 • Jeroom gaat internationaal: 'De apen die bij Humo rondlope..
  Humo?s huiscartoonist Jeroom ? de vader van probleemkinderen als Ridder Bauknecht, Jos het Debiele Ei, Wouter Beke, Tettenman en Reetman,...
 • Oud-premier Berlusconi mag eerder stoppen met taakstraf
  Een Italiaanse rechter heeft vandaag bepaald dat de taakstraf van†oud-premier Silvio Berlusconi†met 45 dagen wordt ingekort.†De bewoners van een verpleeghuis bij Milaan zullen hem nu eerder moeten missen. De oud-premier verschijnt waarschijnlijk op 8 maart voor het laatst in het verpleeghuis.
 • Dinsdag in 'Komen Eten': Marc uit Houthalen-Helchteren - TV
  Het hart van Marc (52) slaat sneller bij het zien van een voetbal. Hij werkt als verzorger voor Melo Zonhoven, momenteel vierde in 2de provinciale A in Limburg, en slechts op twee punten van leider K.S.K. Meeuwen.
 • Berlusconi mag eerder stoppen met taakstraf
  De bewoners van een verpleeghuis bij Milaan zullen oud-premier Silvio Berlusconi eerder moeten missen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Een rechter in Milaan bepaalde maandag dat zijn taakstraf met 45 dagen wordt ingekort. Berlusconi verschijnt daarom waarschijnlijk op 8 maart voor het laatst in het verpleeghuis, meldt het Italiaanse persbureau ANSA.
 • 16 dingen waar elke IT'er mee te maken krijgt
  Je bent een IT'er, dus natuurlijk ken je alles van elke computer, internetverbinding en printer. Denkt iedereen altijd. †